NAJČEŠĆA PITANJA

Što su to Bakine savijače?

Bakine savijače su obrt koji se bavi izradom najfinijih domaćih savijača, pripremljenih po staroj bakinoj recepturi – bez dodataka ili aditiva!

Po čemu su Bakine savijače posebne?

Bakine savijače posebne su po svom tradicionalnom načinu pripreme – od odabira najboljih i najsvježijih namirnica do ručnog razvlačenja tijesta, sve po bakinom receptu!

Kada naručiti savijače?

Kako bi tijesto bilo odmorno i spremno zagrliti nadjev i zagrijati srca i nepca, ono se mora napraviti barem dan ranije i odmoriti preko noći, stoga Vas molimo da svoje narudžbu napravite barem dan prije.

Jesu li Bakine savijače svježe pečene?

Naravno! Savijače su spremne sat ili dva prije dostave, ovisi o samom vremenu puta koje će savijače preći do Vas. Savijače stižu još tople, svježe iz bakine pećnice!

Kako su poslužene savijače?

Naše savijače narezane su na manje komade, veličine kanapea, i dolaze složene u kutiju kako biste ih što lakše mogli servirati pa i konzumirati. Dobar tek!

Kako su pakirane savijače?

Savijače pakiramo u kartonske kutije, nalik na one za pizzu, u težini od 1.5 kg ili 750 g (velika i mala veličina). Iskustva s domjencima pokazala su da je velika kutija dostatna za otprilike 5 ljudi dok je mala dostatna za 2 do 3 čovjeka.

Koje okuse nudite?

Nudimo slatke i slane okuse, sve od mesa, sira ili krumpira pa do jabuka ili čokolade. Pogledajte našu ponudu, sigurno ćete naći nešto i za svoje nepce!

Gdje dostavljate?

Područja dostave i minimalnu narudžbu možete vidjeti na našem Web shop-u. Dostavu ne naplaćujemo, baka želi da ste siti i sretni!

Od kud Vam dolaze nabavljači?

Bakine savijače ponose se domaćom proizvodnjom pa tako i same namirnice nabavljamo od domaćih dobavljača! Sastojci za najfinije savijače dolaze iz Zeline, Siska, Zagreba i Bjelovara.

Radite li domaće tijesto?

Apsolutno! Tijesto radimo po staroj domaćoj recepturi, poučeni bakinim iskustvom. Ipak se tako najbolje prenosi naš tajni sastojak – bakina ljubav!

Kako znam da mi je narudžba prihvaćena?

Čim zaprimimo narudžbu, dobit ćete poruku putem e-maila.